SALVADORA ALJENDEA 20Preshevë 17523
Keni pyetje? Thirrni Tani! +381 (0) 63 616 140

PRODUKTET TONA

Portofoli i WESlime përbëhet nga materiale ndërtimi, që përfshijnë produkte për mure të jashtme dhe të brendshme, hidroizolim dhe për përdorime me qëllime të veçanta.

http://weslime.com/wp-content/uploads/2020/02/hydratedpng-395x487.png
http://weslime.com/wp-content/uploads/2020/08/industrialpaBG-395x487.png
WESlime është fabrika më e re dhe më e madhe që ka filluar të prodhojë gëlqere në Serbi.

WESlime është e përkushtuar për praktikat e përgjegjshme gjatë gjithë veprimtarive tona, duke përmirësuar cilësinë e proceseve tona dita ditës, duke punuar drejt zhvillimit të qëndrueshëm dhe ndarjen e vizionit tonë etik me punonjësit, partnerët dhe klientët tanë.

Shkodran Latifi
Drejtor i Përgjithshëm

STAFI

http://weslime.com/wp-content/uploads/2020/01/wesimeWhite-452x128.png

Çdo ditë është një ditë e re për ne, dhe ne punojmë vërtet shumë për të plotësuar kërkesat e klienteve tanë.

Numri i Telefonit

+381 (0) 63 616 140

Adresë e e-mailit

office@weslime.com

Website

www.weslime.com

Kompania

WESlime LTD.
sqShqip
en_USEnglish sr_RSСрпски језик de_DEDeutsch sqShqip